14/05/2021

Το Εγχείρημά μας και το αίσθημα του «μαζί»...

Αυτήν την ώρα που το Εγχείρημα Griegos en Venezuela είναι ακόμα μια υπόσχεση, είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε, υποστηρίζουμε και προβάλλουμε όσα ψάχνουμε και βρίσκουμε: θέματα με μόνο σκοπό να τα μοιραστούμε μαζί σας.
Η Βενεζουέλα ήταν για εμάς, για εσάς, για όλους μας μια ατέρμονη δεξαμενή βιωμάτων και συναισθημάτων. Και δεν θα είναι μόνο αυτά τα βιώματα και τα συναισθήματα, θα είναι και γεγονότα, θα είναι και έργα άξια προβολής, θα είναι και άνθρωποι. Άνθρωποι κοινοί, δικοί μας και δικοί σας, «της ίδιας ρίζας και της ίδιας μοίρας» όπως είχα αναφέρει και μια άλλη φορά. Απλές ιστορίες που θα γίνονται αφορμή για να αναδειχθούν ιδέες και αξίες. Αξίες που ήταν κάποτε ανάμεσά μας κι εμείς αλλού τις ψάχναμε.
Όλα αυτά τα ευρήματα, θα δημοσιεύονται σταδιακά, μέσω των ψηφιακών μέσων και κοινωνικών δικτύων μας για να μείνουν αποτυπωμένα στην παλέτα της καρδιάς μας. Και βέβαια μέσα σ' αυτό το πλοίο της διαδικτυακής επικοινωνίας που θα αποτελείται από εικόνες, απόψεις και λέξεις, θα νοιώθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον ενισχύοντας που μας ανήκει. 


Ελπίζουμε θα έλεγα και υποσχόμαστε το «αύριο» να περιέχει τα καλύτερα υλικά που διαθέτουμε από το κοινό μας παρελθόν. Γι’ αυτό, για άλλη μια φορά, σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε και να συμβάλλετε με κάθε τρόπο να καταφέρουμε αυτό για το οποίο θα είμαστε περήφανοι και θα το καμαρώνουμε: Το Εγχείρημά μας!

No hay comentarios.:

Publicar un comentario